NANI LABAR
PULUNGAN-NI :
1.Gadung athirha 1 kg
2.Hudung-hudung ni pisang sakkibul
3.Pusuk ni dong-dong
4.Halawas
5.sangge-sangge
6,lasina lumat ( cabe giling )
7.garam
8.daroh ampa holat
9.halambir matah ampa nasinaok
10.Tanggoruh ampa borgok ni dayok
11.atap tanggoruh ni pinahan lobu
RANGGI-NI :
# Gadung ikabus dob ai igat gat sampe halus anjaha iporoh sampe dang dong bei
bah ni
# Hudung hudung di iris dob ai igatgat sonai age bulung ni dong dong.
# Halawas,sangge sangge,lasina i gat gat janah i palegan legan pakon garam
# Tanggoruh ampa borgok ni dayok i gat gat halus anjaha i saok
RANGGI NI MANGAGU :
# Gadung na dob i poroh i pamasuk hubagas baskom iagu sampe sabur ( rata )
# Dob ai i pamasuk ma hudung hudung ampa pusuk ni dong dong
# i agu ma sampe rata
# Dob ai ipamasuk ma halambir namatah ampa gulei nasinaok i agu ma use das hum
bani na rata baru i pamasuk ma bumbuni.
# JENGES ma par aguni i pamasuk ma use halambir nasinaok iagu ma use sampe rata
dob ai i pamasuk ma daroh na dob ni holatan iagu ma use sampe rata anjaha mol
o domma ris par aguni boi ma i hidangkon pakon selamat menikmati.
b.girsang
Komentar
Posting Komentar